Boili Monster Hirsch Bundle Deal 20mm/MC Hirsch Monster Crab 2,5kg

Kategorije: Hrana, vabe > Boili
Šifra: 76422

41,90 €
Na zalogi

Bolie serije MC HIRSCH so sestavljene iz visokokakovostnih ribjih mok, beljakovin in ostalih sestavin z bogato hranilno vrednostjo. Sestava MC HIRSCH boilie, zaradi nepogrešljive arome Monster Crab, ki že desetletja na trgu kaže svojo izrazitost, daje možnost ribičem za odlične rezultate. Optimalna razmerja komponent v seriji boilie MC HIRSCH vam omogočajo, da boste lahko v različnih obdobjih leta in vremenskih pogojih izzvali ribo, da bo pokazala zanimanje za izbrano vabo. MC HIRSCH boilie so »All seasion«.

100% fish friendly

Seriji boiliev MC HIRSCH smo dodali pomembno atrakcijo - dip MC HIRSCH. Sestava dipa temelji na koncentratu koruznih topnih snovi z visokim deležem aminokislin, vitaminov in mineralov – zelo podobno kot fermentiran kvas. Dodan delež sladkorne pese z vsebnostjo betaina, ki je pomemben atraktor oziroma vzpodbujevalec apetita pa omogoči, da se ribe vračajo na krmišče. Tekoče ribje beljakovine ribi vzpodbudijo hitrejšo prebavljivost, saj vsebujejo veliko nenasičenih maščob, aminokislin in encimov. Ob sestavi produkta je bil poudarek tudi na viskoznih lososovih beljakovinah in nepogrešljivi aromi Monster Crab.

 100% fish friendly

PVA friendly

Vsebina: 100 ml

 Pop up serije MC HIRSCH je zaradi barvnega odtenka popoln v kombinaciji boilie serije MC HIRSCH. Optimalna plovnost in odlična atrakcija s kombinacijo smoke efekta pa poskrbita za dodaten uspeh ribičev.

100% fish friendly

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

5,0

(1 mnenje)
100% kupcev priporoča (1 od 1)
100%
0%
0%
0%
0%
  • Potrjen nakup: Boili Monster Hirsch Bundle Deal 20mm/MC Hirsch Monster Crab 2,5kg 3. marec
    Klemen P.