Hrana Sonubaits PRO Groundbait 900g


6,90 €

Izberite možnost:

Hrana Sonubaits PRO Groundbait 900g Green Fishmeal
Šifra: 84542Item no.: S1770028Na zalogi
6,90 €
Hrana Sonubaits PRO Groundbait 900g Robin Red
Šifra: 84543Item no.: S1770029Na zalogi
6,90 €

Razvili so ga nekateri najboljši ribiči v Veliki Britaniji in Evropi za komercialni ribolov. Vse te vrhunske talne vabe imajo fino teksturo in se dobro vežejo, zaradi česar so idealne za metodo podajanja in popolne tudi za ribolov s palico.

Temno rdeča talna vaba, ki je bila fino zmleta in nato presejana, zasnovana za Carp, F1's Skimmer. Popoln za komercialni ribolov, kjer so za zmago potrebne velike teže. Pro Robin Red vsebuje legendarni Robin Red iz Haitha. Že desetletja je veljal za enega najboljših dodatkov za krape, zdaj pa smo ga dodali v match vabo skupaj z drugimi začimbami, rezultat pa je res edinstvena vaba!

Enostavno ga je mešati in se dobro veže na metodo podajalnika ter se hitro razgradi, vse to zaradi konsistence in fine teksture uporabljenih sestavin. Drobni delci ob namočenju ustvarijo neaktivno mešanico, popolno za hitro razgradnjo hrane okoli trnka. Lahko je tudi kroglasta ali zlita kot pomija.

Fina tekstura talne vabe pomeni, da tvori rahlo tančico atraktantov, ko se stopi s podajalnika in hitro ustvari območje hranjenja.

Navodila za mešanje

Pro Green Robin Red je enostavno mešati. Vrečko vabe izpraznite v okroglo mešalno vedro, napolnite 1-litrsko posodo za grubice z vodo, jo nalijte na vabo in temeljito premešajte, nato pustite stati 30 minut, v tem času se bo voda absorbirala iz absorbirane vabe. Nato za najboljše rezultate; Da odstranite grudice in dosežete enakomerno konsistenco, vabo pretlačite skozi cedilo in že je pripravljena za uporabo.

Lahko pa uporabite električni vrtalnik in metlico, to je zdaj prednostna metoda mnogih naših svetovalcev.

Med ribolovom lahko sonce in veter malce izsušita vabo, za boj proti temu lahko zmešano vabo pokrijete z vlažno brisačo ali, če se izsuši, enostavno dodate še malo vode in ponovno premešate

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)