Hrana Sonubaits Super Crush Banoffi 2kg

Šifra: 84541
Item no.: S1770037

12,90 €
Ni na zalogi

Vsestranska mešanica, popolna za uporabo na metodnem podajalniku, zahvaljujoč fantastičnim vezavnim lastnostim, a tudi izjemno učinkovita, ko je nameščena na palici. Vsebuje mešanico visokokakovostnih ribjih mok, zdrobljenega ekspanderja in piškotov, kar pomeni, da se lahko zmeša, da ustreza kateri koli ribolovni situaciji, s katero se soočate. Diši fantastično zaradi dodatka naše priljubljene arome Banoffee.

Sonubaits vsestranski Harry Pardoe pravi:
"Supercrush Banoffee je ultimativna mešanica in mi je ujel nekaj mojih največjih rib v zadnjih letih z ribami nad 10 lb, ki so padle na to fantastično talno vabo. Polna je zdrobljenih peletov in piškotov z srednja vsebnost ribje moke, ki je skupaj s sladkim okusom banoffeeja zelo privlačna za kakovostne ribe, vključno z orado."

Navodila za mešanje

Banoffee je enostaven za mešanje. Vsebino izpraznite v veliko mešalno posodo ali posodo. Uporabite 2-litrsko posodo za vabo kot merilo, napolnite z vodo in dodajte suho vabo, temeljito premešajte in zagotovite enakomerno porazdelitev po mešanici. Pustite, da vaba vpije vodo. Natančno prilagodite mešanico svojim zahtevam in pojdite skozi uganko, da odstranite morebitne grudice.

Lahko pa uporabite vrtalnik in metlico, to je zdaj prednostna metoda mnogih naših svetovalcev.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)