Hrana Sonubaits Super Crush Krill 2kg

Šifra: 84540
Item no.: S1770011

12,90 €
Na zalogi

Nagrajeni Krill je z leti postal razodetje, saj ulovi po vsej Evropi dokazujejo učinkovitost tega izdelka, ki ga morate obvezno uporabiti.

Pri Sonubaits smo nabavili mleti kril vrhunske kakovosti, nato pa smo skupaj z našimi svetovalci svetovnega razreda začeli kombinirati različne zdrobljene pelete, da bi našli zmagovalno kombinacijo. Končni izdelek je Supercrush Krill, talna vaba, zasnovana posebej za kombinacijo teh zmagovalnih sestavin.

V Združenem kraljestvu je bil dosežen ogromen ulov v komercialnem ribolovu mešanice. Najbolje ga je uporabiti na robovih, saj združuje močno privlačnost krila z mešanico sestavin, ki drži ribo v plavanju.

Prizemna vaba za krila je del širše ponudbe, vključno z vabami za trnke, krmnimi peleti, pastami in tekočinami, ki se lahko uporabljajo samostojno ali v povezavi z drugimi vabami.


Krill je enostaven za mešanje. Izpraznite 2-kilogramsko vrečo vabe v okroglo mešalno vedro, napolnite 2-litrsko posodo za črve z vodo, jo vlijte na vabo in temeljito premešajte, nato pustite počivati ​​30 minut, v tem času se bo voda absorbirala v vabo. . Nato za najboljše rezultate; da odstranite morebitne grudice in ustvarite enakomerno konsistenco, prestavite vabo skozi uganko in pripravljena je za uporabo.

Med ribolovom lahko sonce in veter malce izsušita vabo, da bi se izognili temu, lahko zmešano vabo pokrijete z vlažno brisačo ali če se izsuši, dodajte še malo vode in ponovno premešajte.
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)