1

Epicenter ribiškega pribora

Minn kota Riptide Terrova

Minn Kota Riptide Terrova 55lb je visoko zmogljiv električni motor, ki je namenjen predvsem ribičem, ki iščejo zanesljivost in kakovost. Ta izdelek je bil razvit z namenom, da se lahko enostavno uporablja v slani vodi, kjer so razmere velikokrat zahtevne in naporne. Motor je posebej zasnovan za navtike in ljubitelje ribolova, ki iščejo najboljše izdelke na trgu.

Minn Kota Riptide Terrova 55lb je opremljen z napredno tehnologijo in številnimi funkcijami, ki olajšajo ribolov in povečajo njegovo učinkovitost. Ta izdelek je izdelan iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost in trpežnost v različnih pogojih.

Ena največjih prednosti tega izdelka je sposobnost enostavnega in natančnega upravljanja. Z napredno daljinsko upravljalno enoto lahko enostavno upravljate s hitrostjo, smerjo in globino motorja.
Prav tako ima ta izdelek funkcijo "Spot-Lock", ki omogoča, da motor samodejno ohranja enak položaj na določeni poziciji, kar omogoča, da se osredotočite na ribolov brez skrbi, da se boste premikali iz svoje točke.

Ta funkcija deluje tako, da uporablja integrirani GPS sistem za določanje vaše trenutne lokacije na vodi in nato uporablja motor, da vas zadrži na tej lokaciji.

Ko želite uporabiti opcijo Spot-Lock, morate najprej izbrati točko na vodi, kjer se želite ustaviti. To lahko storite z uporabo daljinskega upravljalnika ali pametnega telefona, odvisno od tega, kateri način upravljanja vam je bolj všeč.

Ko izberete točko, ki jo želite, da se vaš čoln ustavi, boste videli, da se motor začne samodejno prilagajati, da vas zadrži na tej točki. Če se boste začeli gibati stran od te točke, bo motor samodejno vklopil, da vas vrne na izbrano točko.

Ena od glavnih prednosti opcije Spot-Lock je, da vam omogoča, da se osredotočite na ribolov brez skrbi, da se boste premaknili stran od želenega območja. To je še posebej koristno pri ribolovu na večjem območju, kjer bi se brez te funkcije morali ves čas osredotočati na upravljanje motorja in nadzor nad lokacijo.

Poleg tega lahko opcija Spot-Lock izboljša vašo učinkovitost pri ribolovu. Če ste našli območje, kjer se nahajajo velike količine rib, lahko uporabite to funkcijo, da se osredotočite na ribolov na tem območju, ne da bi se morali premikati okoli in iskati nova območja, ki bi bila primerna za ribolov.

V skladu s tem, je opcija Spot-Lock zelo uporabna funkcija za ribiče, ki želijo izboljšati svojo učinkovitost in olajšati svojo izkušnjo pri ribolovu na vodi.


Motor je opremljen tudi s sistemom "i-Pilot", ki uporabnikom omogoča, da preprosto programirajo pot, ki jo želijo, in motor bo nato sledil tej poti samodejno. To olajša premikanje na različne točke in povečuje učinkovitost ribolova.
Druga velika prednost tega izdelka je njegova moč. Zmogljiv motor z 55lb potiska plovilo naprej z izjemno hitrostjo, kar olajša premikanje na različne lokacije. Prav tako ima ta izdelek tiho delovanje, kar je pomembno pri ribolovu, saj se lahko ribe prestrašijo, če motor proizvaja preveč hrupa.

Minn Kota Riptide Terrova 55lb je izdelek, ki je zasnovan tako, da ga lahko enostavno namestite na vaše plovilo. 

Riptide Terrova 55lb je zgrajen za trajnost in je izdelan iz kakovostnih materialov. Njegova robustna konstrukcija zagotavlja, da bo zdržal dolgo časa in da bo kos najzahtevnejšim razmeram


 

Sorodne objave